Voi että mua ärsyttää! Meidän naapurustossa suurinta meteliä aiheuttaa yksi eläkeläismies.  Se mies meluaa tuossa pihalla joka hiivatin päivä, eikä Elmo tietenkään saa nukkua rauhassa. Sen kerran kun poika oikeasti nukkuisi... Tällä viikolla tämä kyseinen herra on pärisyttänyt sirkkeliä, naputellut jotain lautoja, leikannut nurmikkoa (hei, kuka nyt enää mitään nurmikkoa leikkaa!) ja kaiken kukkuraksi se on siivoushullu. Nyt se paukuttaa tuossa vaunujen vieressä räsymattojaan ja meidän itkuhälyytin välkyttää punaisella. Ihme kyllä, kaiuttimesta kuuluu ainoastaan pauketta, ei Elmon itkua. Onkohan tämä joku merkki minulle, että olisi meilläkin aika siivota?

Eilen olisi ollut lenkkipäivä, mutta lintsasin. En oikeasti jaksa lähteä illalla mihinkään, kun Vesa on kotona. Niinpä me mentiin pitkälle vaunulenkille yhdessä ja juteltiin kaikenlaista. Se taisi olla meille molemmille terveellisempää kuin pururadalla hölköttäminen. Mutta kyllä kohta pitää tehdä muutakin kuin vain kävellä. Minähän voisin kohta osallistua SM-kisoihin siinä lantionketkutuslajissa...

Ensi viikolla on tiedossa ihanaa aikaa. Vesalla on viimeinen isyyslomaviikko ja suuntaamme jo perjantaina auton nokan kohti Anjalankoskea. Lauantaina ohjelmassa on Timpan (tädin mies) 50-vuotisjuhlat. Kiva nähdä taas kaikki sukulaiset! Raskaan kevään (viime keväänä jouduimme hyvästelemään parin viikon välein sekä mummon että vaarin) jälkeen tädit ja enot ovat minulle aiempaakin rakkaampia.

Pesiskesäkin jäi nopeasti kauas taakse, en tosin ehtinyt kesälläkään vauvan synnyttyä Vesan pelejä miettiä. Mutta nyt on taas se aika syksystä, kun seurat vääntävät "soppareitaan" kiihtyvällä tahdilla. Ja meidän perheessä tietysti mietitään, miten pelaaminen olisi vielä mahdollista (siis Vesan, ei minun...). Lapsen myötä moni asia on muutunut ja vapaa-aikaa kaipavat varmasti molemmat tuoreista vanhemmista. Ongelmia aiheuttaa myös se, että pelimiehen perheessä koko poppoon kalenteri on täytetty melkein koko vuodeksi. Eikä vaimon sovi enää kesällä aloittaa rutinaa ainaisista pelireissuista tai saunailloista. Niiden valitusten aika on nyt, kun sopimuksia rustataan. Uskon kuitenkin, että yhdessä sovittelemalla ja miettimällä saamme aikaan koko perhettä tyydyttävän sopimuksen myös täällä kotona!