Taas ilmeni, miksi en halua asua Helsingissä. Siellä kuulemma viuhtoo tällä hetkellä vettä vaakatasossa. Täällä taas on satanut tänään lunta melkein puoli metriä. No, eipä liioitella, 30 senttiä ainakin. Kävin jo kerran työntämässä lumet pois pihasta, mutta se oli ihan hullun hommaa. Kun olin päässyt käytävän päähän, olisi lunta pitänyt luoda taas toisesta päästä. Niinpä jätin hommat siihen.

20691.jpg
Täällä näyttää nyt siis tältä...

Päivät kuluvat todella vauhdilla. Huomenna alkaa joulukuu ja kaikki jouluhulinat toden teolla. Meidän jouluvalmistelut ovat tänä vuonna todella vaiheessa. En ole edes miettinyt joululahjoja, ostamisesta puhumattakaan. Ehkä on vaan hyvä, ettei mene "jouluvarustelu" överiksi. Tänä jouluna yritän hillitä itseni, en osta älytöntä määrää lahjoja, en edes Elmolle (joka niistä nyt ei vielä mitään edes tajua...). Toivottavasti osaan osoittaa läheisilleni jollain muulla tavoin, kuinka paljon heistä välitän. Siihen määrään kun ei riitä mikään maailman pakettipinoista...

Joulukuun viikot ovat täynnä kaikenlaista tohinaa. On pikkujouluja, vauvaleffoja ja kaikkea muuta mukavaa... Vuoden viimeisessä vauvauinnissa on myös pikkujoulut. Niissä pirskeissä uiskennellaan altaassa kynttilän valossa joulumusiikin säestyksellä. Mukavien tapahtumien välissä pitäisi järjestää aikaa myös joulusiivoukselle. Onneksi isäni on lupautunut auttamaan Elmon kaitsemisessa, jotta minä pääsen luuttuamaan lattioita. Hitsi, olisikohan pitänytkin pyytää apua siivoamisessa...!?

ps. Tiina ja Sofia tulevat huomenna kyläilemään koko päiväksi. Onpa kiva nähdä taas molempia tytsyjä!