Tulimme juuri Elmon kanssa neuvolasta. Elmo täräytti vaa'an taas uusiin lukemiin: 8085 g! Kaikkein hurjinta on pojan pituuskasvu, pituus lähentelee jo 70 senttiä (69,5 cm). Lääkäri totesi kaiken olevan kunnossa, eikä viime viikolla vaivannut flunssakaan ole päässyt korviin asti. Sitä en tosin itse edes epäillyt. Sen verran terveeltä Elmo on vaikuttanut. Tosin nyt en kyllä tiedä, mitä täällä tapahtuu. Elmo nimittäin nukahti heti neuvolareissun jälkeen (klo 11.30), heräsi huutaen puolen päivän aikaan, mutta nukahti kesken ruokailun ja jatkaa nyt uniaan meidän sängyssä. Kummallista...?

19377.jpg
Elmo pötköttää ja retroilee eno-Jussin vanhassa potkuasussa...

Olimme viikonloppuna yötä Tiinalla ja Andersilla (ja tietysti Sofialla). Vierailut kavereilla (ts. siskolla) tuovat mukavaa vaihtelua tasaiseen arkeen, vaikka miinuspuolena onkin lisääntyvä univelka. Eihän sitä viitsi mennä nukkumaan ajoissa, kun kerrankin saa höpöttää yli puolenyön. Onneksi reissusta ei kuitenkaan aiheutunut katastrofia ja se univelkakin taisi kuittaantua viime yönä. Elmo kun ei herännyt syömään kuin kahdesti (vrt. edellinen yö 4 krt).  

Ensi viikonloppuna alkaa taas Tahkon treenit. Pojilla on heti alkuunsa koko viikonlopun kestävä leiri, eli käytännössä Vesaa ei juuri lauantaina kotona näy. Niinpä päätin järjestää itselleni ja Elmolle tekemistä ja kutsuin muut pesislesket ja -lapset meille koko päiväksi. Hyvää ruokaa, ulkoilua, vauvojen kanssa puuhastelua ja lopuksi saunaan... Kuulostaa aika hyvältä!

ps. Huomenna on h-hetki klo 14.40. Saapa nähdä, mitä meille jää käteen...