Olympialaiset taitaa mennä aika tavalla pyllylleen. Ei sitten hiihdostakaan tullut sitä odotettua mitalia. No, toivottavasti Hyvinkään curlingmiehet tekevät ison yllätyksen ja jyräävät kivet oikeaan asentoon. Ja onhan tänään vielä se suurmäki ja Suomi-Tshekki-lätkämatsi... Taitaa ilta kulua television ääressä.

Elmo ja minä teimme eilen retken Espooseen. Elmo sinnitteli koko matkan hereillä ja nukahti vasta Kauniaisten asemalla pienille torkuille. Pikkumies malttoi olla unten mailla tasan puolituntia. Päivällä leikittiin Sofian ja Tiinan kanssa, ja illalla Vesku tuli hakemaan meidät kotiin. Sofia on oppinut kävelemään todella vauhdikkaasti. Ja vastahan sitä pikkunyyttiä oltiin katsomassa sairaalassa, tasan vuosi sitten. Ensi viikonloppuna juhlitaan 1-vuotiasta nuorta neitiä oikein kunnolla.

Kuluneella viikolla olemme tutkailleet useampaan kertaan talotehtaan tekemiä piirrustuksia. Talossa tuntuu olevan aivan älyttömästi mietittävää, kun jokaista seinää, ovea ja ikkunaa sovitellaan oikeaan paikkaan. Talon ulkoasu pitää pian lyödä lukkoon, jotta saamme viralliset paperityöt kuntoon. Rakennuslupaa kun ei Hyvinkään kaupungilta heru, jos piirrustukset eivät ole valmiina.

40361.jpg
Suurin osa sapuskasta taitaa mennä Elmolta ohi suun!