Koska luet tätä tekstiä, se tarkoittaa, että sinun täytyy myös kommentoida. Voit kommentoida ihan vapaasti mitä haluat (moi riittää hyvin), kunhan teet sen. Jos olet bloggaaja, laita tämä teksti myös omaan blogiisi ja nappaa kaikki blogiasi lukevat. Kommentoimaan pääsee tekstin alla olevasta "kommentoi"-linkistä. Minä jäin kiinni Venni-pojan blogissa.

57567.jpg
Elmo (8 kk) ja Topias (7 kk) leikkimässä.

Viime päivien kuulumisia:
Olemme olleet hieman nuhaisia Elmon kanssa. Niinpä olemme ottaneet joka päivä päiväunet yhdessä. Elmo näyttää nukkuvan kaikkein parhaiten äidin kainalossa. Tänäänkin päiväunet kestivät peräti kaksi tuntia! Harmi vaan, että minä olen siellä sängyssä "pallo jalassa", kun en uskalla jättää Elmoa yksin laidattomaan sänkyyn. Omassa sängyssä Elmo taas heräilee puolen tunnin välein, enkä saa herraa rauhoittumaan tassuttelemalla.

Olen ollut välillä todella avuton Elmon päiväunien kanssa. Osa tutuista on uskotellut minulle, että Elmo varmasti oppii nukkumaan kunnolla, kun nukkuu päivisin vain yhdet unet. HAH HAH HAAAA.... Tänään sitten koitti se päivä, kun Elmo ei väsynyt ollenkaan koko aamupäivänä. Niinpä syötimme Elmolle vielä päiväruuan ja laitoimme pojan nukkumaan vasta vähän ennen klo 13.00. Arvatkaapa, kuinka pitkään meidän kahdeksankuinen poika nukkui. PUOLI TUNTIA! Sen jälkeen Elmo viihtyi hyvin leikkien, kunnes simahti minun viereeni puoli neljältä iltapäivällä. Sitten unet maittoivatkin peräti puoli kuuteen.

Rakennusprojekti on hyvässä vaiheessa. Lähes tulkoon kaikki piirrustukset ja rakennuslupahakemus ovat viittä vaille valmiina. Olemme saaneet tutustua uusiin naapureihinkin, kun lupahakemukseen pitää liittää naapurien hyväksyntä. Sinällään se lappunen on aika turha, sillä naapurit voivat esittää eriävän mielipiteensä, mutta mitään ei tarvitse sen vuoksi muuttaa. No, onneksi meillä tuntuu olevan mukavat naapurit ja lappujen täyttäminen on ollut pelkkä muodollisuus. Toisaalta on ollut mukava turista rakentamisesta samassa tilanteessa olevien ihmisten kanssa.