Meidän kotiin on pesiytynyt - juuri sopivasti  - pääsiäiseksi influenssavirus. Minä olen ollut kuumeessa maanantaista lähtien ja tottakai Elmokin sai saman pöpön pari päivää sitten. Onneksi Vesa on vielä toistaiseksi säilynyt terveenä. Nyt sitten kyhjötämme neljän seinän sisällä koko pääsiäisen. Alun perinhän meidän piti ajella Anjalankoskelle pääsiäispyhiksi. No, tauti on kyllä vienyt voimia sen verran, ettei enää edes tee mieli lähteä mihinkään. Kovan kuumeen kylkiäisenä taudinkuvaan nimittäin kuuluu ihan järkyttävä lihas- ja nivelsärky.

Tiistaina Vesa ja Elmo (joka oli silloin vielä terve) olivat kahdestaan kummipoikamme Akselin ristiäisissä. Minä nieleskelin pettymyksen kyyneleitä samaan aikaa yksin kotona.

63387.jpg
Elmo sai maanantaina hienon punaisen potan.

Taudista huolimatta Elmo jaksaa aina välillä olla oma pirteä itsensä. Tänä aamuna Vesa lähti Elmon kanssa aamupesuille ja -puurolle, jotta minä saisin levätä vielä hetken. Tuokion kuluttua pojat palasivat makuuhuoneeseen virnistys kasvoilla. Elmo oli pissannut ensimmäisen kerran pottaan!