Onneksi muuttoon on enää vajaa viikko. En todellakaan jaksaisi tätä sotkua yhtään kauempaa. Vappupäivänä tapetoimme asunnon ja tänään Vesa saattoi homman loppuun. Samaan aikaan minä kantelin asuntoon kukkia sekä herkästi rikkoutuvaa tavaraa. Mummi katsoi sillä välin Elmon perään. Muuttopäivänä Elmo viedään koko päiväksi toiselle mummille. Muuten muuttoon saattaisi mennä koko viikko... ;-)

Tänään on ollut ihan hirveä päivä. Sain heti aamupäivällä kunnon migreenin. Kovaa särkyä ennakoi aiempaa hälyyttävämmät näköhäiriöt, joiden lisäksi puutui myös oikea käsi! Onneksi kotona oli tällä kertaa kunnon lääkkeet ja sain päänsäryn joten kuten kuriin. Iltapäivällä kohtaus alkoi uudelleen näköhäiriöineen päivineen. Ja ei kun sama määrä nappeja kurkusta alas... Taidan olla vähän stressaantunut muutosta ja kaikesta ylimääräisestä tohinasta. Lisäksi olen nukkunut puolet öistä ihan ihmeellisissä asennoissa, kun Elmo on taas kaivannut tassuttelua aiempaa useammin. Minä siis tassuttelen Elmoa niin, että roikotan toista kättä pinnasängyssä ja yritän siinä samalla nukkua itse omalla puolella. Niska ja hartiat vaan eivät taida tykätä tästä nukkuma-asennosta! Taidanpa valtuuttaa Vesan hierojaksi tänä iltana.

Blogin kirjoittelu on pannassa ainakin viikon ajan. Seuraavien päivien aikana kaikki yliliikenevä aika on käytettävä tehokkaasti pakkaamiseen. Kirjoittelen kuulumisia seuraavan kerran uudesta osoitteesta... Siihen asti minut ja Elmon voi blogin sijasta bongata vaikkapa puistosta...

75918.jpg