Tänään illalla kävimme kyläilemässä Marjutilla. Elmo tepasteli ympäri takapihaa, taputteli Marjutin kukkaistutuksia ja maisteli nurmikkoa. Nuori herra oli sandaalit jalassa ja aurinkohattu päässä oikea kesämies! Erityisen ihanaa lämpimässä säässä on se, ettei Elmoa tarvitse pukea paksuihin toppauksiin, vaan ulos voi mennä noin vain. Pukeminen nimittäin yleensä johtaa tuskastuneeseen huutoon.

Elmosta on kehkeytynyt auto- ja traktorifriikki. Jos autoja ei pääse katselemaan ikkunasta, Elmo pärisyttelee leikkiautoilla ympäri kämppää. Tänään Elmo oli kuulemma (en ollut itse paikalla todistamassa) ajanut kuormurin talliin. Tallina toimi uuni... Tosi terveellistä!

101176.jpg
Elmo pärisyttelee traktorilla. Maalla Elmo pääsi ihastelemaan ukin hienoa Valmetia...

Viime viikolla käväisimme Elmon kanssa maalla Rautakorvessa. Maailma on avartunut aika lailla viime käynnistä, jolloin Elmo pötkötteli lähestulkoon paikallaan. Nyt Elmo kävi ensitöikseen nykimässä leivinuunin tuhkaluukut auki ja pöläytteli tuhkat ympäri keittiötä. Muuten kaikki sujui hienosti, vaikka ilmat olivatkin turhan koleita. Odotan taas kovasti seuraavaa reissua maalaisilmastoon.

Päivät hujahtavat hurjaa kyytiä. Aamupäivisin ulkoilemme puistossa ja käymme kaupassa. Sitten on ruuan aika. Päiväunille Elmo käy puoli yhden aikaan ja unta riittää yleensä kaksi ja puoli tuntia. Unien jälkeen Elmo syö välipalaa ja leikkii, jos jaksaa. Viideltä on taas ruoka-aika ja illalla vielä ulkoillaan tai tavataan kavereita. Iltapuuron jälkeen maistuu yöuni. Äidinmaitoa Elmo saa vielä pari kertaa päivässä. En ole jaksanut stressata mistään vierotuksista, vaikka olenkin kuullut jo ihmetteleviä kommentteja. Ei kai tuo pieni mies enää armeijassa tule äidin paitaa nykimään...?

101175.jpg
Elmo on puettu yöaikaankin Englannin väreihin jalkapallon MM-kisojen kunniaksi...