Hupsista vaan, mihin kiipeliin ja kiireeseen sitä itsensä onnistuukaan saamaan. Rakennustyömaa alkaa vaatia yhä enemmän työtä ja me Vesan kanssa vaan heilutaan pesiskentillä. Välillä vähän kaduttaa tuo oma pelaaminen, mutta onneksi vain välillä. Keskiviikkona Kauhajoella taas totesin, miten kivaa on kahmia palloja ja läimiä koppeja. Pienet happihyppelyt tekevät myös henkisesti tosi hyvää. Jopa peffaa puuduttava bussimatkailu tuntuu kivalta, kun saa hetkeksi istahtaa ihan itsekseen selailemaan sisustuslehtiä. Toisaalta mielessä painaa ikävä, kun Elmo on sillä välin hoidossa. Mutta siihenkin on vaan totuttava, kun aloitan syksyllä taas työt.

Vesa tuli viime yönä kolmelta Joensuun pelistä ja nousi kuudelta töihin. Sääliksi kävi väsynyttä miestä! Töistä Vesan matka käy jälleen rakennustyömaalle, jossa aloitetaan tänään perustuksien teko. Salaojat ja viemärit on jo vedetty. Taidanpa mennä illalla Elmon kanssa piristämään työmiesten pitkää päivää eväiden kera.

Elmo täytti viime viikolla vuoden. Synttärisankarin mielestä paras lahja taisi olla Tiinan ja Andersin ostama iso rekka-auto. Heti illalla Elmo keksi, että auton lavalle on kiva kiivetä ja odotella, että joku työntäisi vauhtia. Nyt saan olla koko ajan varullani, ettei Elmo kiipeile lavalle ilman valvovaa silmää. Välillä auto pitääkin laittaa "korjaamolle" eli käännetäänauto ympäri, jolloin renkaat sojottavat kohti kattoa...

135253.jpg
Sofia ojensi hienosti Elmolle lahjan ja niiasi nätisti perään. Elmon lahjarekasta Sofia tyytyi toteamaan, että "Huh, huh ja Wau".

Synttäreiden jälkeen Elmolla alkoi "oma tahto" -kausi. Kieltäminen kaikuu kuuroille korville ja pojan saa kantaa pois pahanteosta satoja kertoja päivässä. Ja sitten alkaa se ihana huuto... Toivottavasti tämäkin vaihe menee nopeasti ohi ja meidän hyväntuulinen Elmo palaa takaisin kotiin. Ettei poika vaan kiukuttelisi äidin poissaoloista...?

135252.jpg
Elmo ei suostu nykyään lähtemään puistosta kuin huudon kera.
Onneksi touhut hiekkalaatikolla ovat pojan mieleen...

ps. Tsekkasin huvikseni tilastoista hakusanoja, joilla Sanzibaariin on eksytty. Tässä niistä lista:
kolme kuukautta vanha vauva, oksasilppuri, curling-vanhemmuus, ensimmäinen ulkomaanmatka, kipeytynyt akillesjänne, leivinuunin perustukset, niskanikama, nivelsärky raskaus, puklu, raskaus ja sukellus, vesan veikkaus (karsin kylläkin kaikki ällöt pornahtavat sanat pois...)