Toivottavasti lukijani jaksavat käydä vielä tsekkailemassa, onko Sanzibaariin tullut mitään uutta. Kirjoitustahti on kieltämättä käynyt aika harvaksi. No, jos jatkuva yksittäisen blogin tarkkailu käy tuskaiseksi, asiaa helpottaa myös Sanzibaarissa tarjolla oleva RSS-syöte. Asiasta voi lukea lisää esimerkiksi Metlan verkkosivuilta. Itse latasin ilmaisen Feed Reader -ohjelman jo kesällä koneelleni. Homma toimii käytännössä niin, että avaan koneelle tullessani tuon ohjelman, ja se hakee minulle kaikki päivitetyt blogit (tai uutiset, tapahtumat, mitä hyvänsä), joita haluan seurata.

Viikot hujahtavat ihan hirvittävällä vauhdilla. Onneksi nämä pitkät viikonloput hieman rauhoittavat jatkuvaa juoksemista paikasta toiseen. Lyhennetty viikko on osoittautunut töiden kannalta aika hankalaksi, kun hommat pitäisi joka tapauksessa tehdä ja aikaa niiden suorittamiseen on aiempaa vähemmän. Äitiysloman jälkeen on ollut vaikeaa määritellä, mikä minulle nyt sitten on oikea määrä työtä viikossa tai neljässä päivässä. Olen kuitenkin tykästynyt lyhyisiin työviikkohin niin, että päätin jatkaa samalla tavalla myös vuodenvaiheen jälkeen. Ongelmaksi on muodostumassa pitämättömät lomapäiväni, joita on jäljellä kuukauden verran. Ne pitäisi lomailla pois ennen toukokuun alkua. Yksi vaihtoehto on, että lopetan osittaisen hoitovapaan vuodenvaihteeseen ja lomailen perjantaisin koko kevään.

Elmon sisäinen kello on ollut hieman hukassa kellon siirtämisen jälkeen. Tyyppi heräilee nykyään kuudelta aamulla, simahtaa päiväunille todella ajoissa ja nukahtaa pystyyn kahdeksalta illalla. Muuten hyvä, mutta tuo klo 6.00 ei kelpaa minulle viikonloppuisin...

Vesa on parhaillaan rakentamassa taloa (yllätys, yllätys...) ja Elmo vetelee sikeitä omassa huoneessaan. Minä olen - kirjoittelun ohessa - suunnitellut tulevan kotiimme sisustusta. Lattialämmitys laitettiin lattioihin (talon alakerta ja autotalli) kuluneella viikolla ja seuraavaksi on vuorossa lattian valu. Ja sitten äkkiä ikkunat ja ovat kiinni, hormi sekä takka muuraukseen ja lämpöä sisään!

Kruununmaan tonttien (niiden loppujen) hakuaika päättyi pari päivää sitten ja tänään lehdessä luki, että hakijoita oli peräti neljäsataa! Pidän peukkuja pystyssä ensi viikolla arvontatilaisuuden aikaan, jotta saamme mieleisemme naapurit! Onneksi tontteja on hakenut niin moni tuttava, että jonkun heitä on ihan pakko se tontti sieltä saada...