Täällä kotona alkaa pikku hiljaa olla jouluinen tunnelma. Kun ulkona on harmaata, täytyy panostaa enemmän sisätilaan. Olemmekin viettäneet Elmon kanssa pari päivää tiiviisti hellan äärellä. Eilen pyöräytimme uunista pasteijoita ja tänään on makeiden leivonnaisten vuoro. Elmo saa vielä illalla koristella ihan itse pipareita. No, ehkä minä autan ihan vähän...

Sanzibaari hiljenee tyystin joulunpyhiksi. Tietokone ja erityisesti netti ovat käyttökiellossa ainakin tapaninpäivään asti. Löysin koneelta äsken vuoden vanhan joulukorttikuvan, vauveli kuvassa on tietysti meidän Elmo (5 kk). Kuvan myötä toivotan kaikille Sanzibaarin lukijoille rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2007.

308408.jpg


ps. Uuden sängyn "korkkaus" ei onnistunut mitenkään mallikkaasti. Elmo kekkuloi hereillä vielä yhdeltätoista illalla ja lopulta menimme kaikki kolme nukkumaan meidän isoon sänkyyn. Ja aamulla kaikki olivat älyttömän väsyneitä, koska Elmo piehtaroi niin vimmatusti nukkuessaan. Pinnasänky tietysti purettiin ja varastoitiin saman tien, joten näillä eväillä on nyt vaan mentävä... Virkeitä jouluöitä on siis tiedossa!