Elmo oppii hurjalla vauhdilla uusia sanoja ja latelee niitä jo peräjälkeen pötköksi. Parin kuluneen päivän aikana Elmo oppi sanomaan: "Äittä pipi" ja "äittä pajajee". Pajajee siis tarkoittaa paranee...

Elmon kolmannen korvatulehduksen kunniaksi sain sunnuntaina aika hurjan vatsataudin (ilmeisesti noroviruksen). Virus vei kaikki voimat hetkessä, enkä vielä eilen päässyt edes kunnolla sängystä ylös. Oloa heikensi vielä älytön lihas- ja päänsärky. Onneksi nyt alkaa jo helpottaa, kun välillä muistaa tunkea väkisin ruokaa suuhun. Saapa nähdä, kuka tästä perheestä seuraavaksi sairastuu. Elmolla oli lauantaina omituista ripulia, joten epäilen, että tauti on tullut Elmon kautta päiväkodista. Siellä sitä on kuulemma kovastikin liikkeellä. Sairastaminen on ihan kamalaa, kun samalla pitää katsella pienen lapsen hätää äidin olotilasta. Onneksi Vesa on ollut Elmolle iso turva sillä välin kun minä makasin vessan lattialla.

Tämän viikon koko kurimus ei ole vielä ohitse, sillä minulla on edessäni viisaudenhampaiden leikkaus torstaina. Siinäpä sitä riittää kipua ja huonoa oloa yhdelle viikolle. Totta puhuen välillä alkaa jo ihan naurattaa...  Onneksi elämä on sairauksista huolimatta muuten todella mukavalla mallilla!