Rakennusprojekti on huimassa vauhdissa! Tänä viikonloppuna Vesa ja Ile ovat maalanneet sisältä koko autotallirakennuksen ja ammattimiehet (yhtään Vesaa ja Ileä väheksymättä...) ovat huitaisseet kämppään pohjamaalit. Kohta alkaa siis syntyä ihan oikeanväristä jälkeä... En malttaisi millään odottaa.

376067.jpg
Perjantai-iltana Elmo rakenteli isän kanssa majoja ja tyynykasoja.

Viikonloppu on vilahtanut leppoisissa merkeissä: Ulkoilua Elmon kanssa, ruuanlaittoa, pyykinpesua, siivousta ja löhöilyä. Lauantai- ja sunnuntaiaamuisin ulkoilen Elmon kanssa rakennustyömaalla ja puolenpäivän aikoihin palaamme kotiin syömään. Sitten laitan Elmon nukkumaan ja teen Vesalle ruokaa. Vesa palaa yleensä kotiin raksalta iltapäivällä. Illalla teemme sitten mitä mieleen juolahtaa. Eilen olimme illalla pulkkamäessä ja sen jälkeen saunomassa Ile-ukilla ja Tuula-mummilla.

Kaipaan saunaa. Eilen jo uneksin ensimmäisistä löylyistä uuden kodin saunassa. Sitten pääsenkin taas tekemään nakuenkeleitä lumihankeen. No fear naapurit, kunhan pelottelin...!

376066.jpg
"Action racer" -auto on kiva ajopeli. Nykyään Elmolle ei enää ajelut riitä;
autoa käytetään myös erilaisiin akrobaatioharjoituksiin.

376065.jpg
Ukki teki Elmolle ihan oman pulkkamäen kotipihalle.

ps. Ystäväkirjan kirjoituksista päätellen perhe on paras... Vastaan minulle esitettyihin kysymyksiin täällä Sanzibaarissa, kunhan muutkin kuin sukulaiset ehtivät käväistä ystäväkirjassani.