Elmo: nukkumaan
minä: Mene vaan. Kuka tulee peittelemään?
Elmo: isi tulee, äiti pois
minä: Äiti ja isi tulee molemmat.
Elmo: joo
Elmo (kun on peitelty ja pussailtu): Menee pois. Ovi auki. Elmo nukkuu.

Näin meillä onnistuu nykyään nukkumaanmeno. Elmo pyörii hetken itsekseen sängyssä ja höpöttelee omiaan. Varttitunnin päästä huoneessa on hiljaista ja poika on umpiunessa. Aivan luksusta!

Vesa on taas parhaillaan lattianteossa, nyt vuorossa on alakerran työhuone. Rakennusjutut ovat edelleen hyvin hanskassa ja sisustusvimma on hillitön. Kävimme eilen kolmestaan "retkellä" Loimaalla. Siellä on kiva sisustustalo Ribbon, joka on suunnitellut meille verhoja, mattoja ja muuta sisustukseen liittyvää.

Retken jälkeen veimme Elmon mummille hoitoon, ja ajelimme Vesan kanssa kahden Tuulian synttäreille. Tuulia täytti jälleen 20 vuotta - kuten minäkin, vain vaivaista päivää aiemmin. Oli pitkästä aikaa ihana nähdä Hämptonin (eli Hämeenlinnan) ystäviä. En tajunnutkaan, kuinka ikävä oli ollut. Siitäkin syystä oli ärsyttävää raahautua ulko-ovelle ihan liian aikaisin. Toivottavasti pystymme järjestämään jatkossa enemmän aikaa erilaisiin kokoontumisiin. Tehdään sitten vaikka TIKUSTA asiaa... heh heh.

Käynnistämme muuten tuon samaisen ystäväporukan kesken myynnin kirpputorilla. Aloitamme myynnin 31.3. Hyvinkäällä "Kodin onni ja aarre" -kirpparilla ja pöytä on lastattu täyteen käyttökelpoista tavaraa aina 6.5. asti. Tulkaahan kaikki tutut ostoksille, tällä kertaa myyntivoitot ohjataan tavallista parempaan kohteeseen.

448379.jpg
Elmo tepasteli viikko sitten sohvalle päiväunien jälkeen. Unet olivat näemmä jääneet kesken, kun pieni pojanalku simahti uudelleen vatsani päälle. Mikäs sen ihanampaa!