Pahuksen pahus, kun nykyään aika on olevinaan niin kortilla, että kirjoittaminen uhkaa jäädä kokonaan. Niin se vaan on, että tässä talossa ja pihassa riittää hommaa 24 tuntia vuorokaudessa. Ja kaiken lisäksi Elmoon ja minuun on iskenyt joku intialainen hyppykuppa, joka ei lähde kulumallakaan pois! Elmolla on korvatulehdus ja antibioottikuuri, joka laski lähes neljässäkympissä huidelleen kuumeen vähän yli kolmeenseiskaan. Nyt sitten olemme molemmat kärvistelleet pienessä kuumeessa jo kolme päivää. Minulla lämpö on noussut "pahimmillaan" 37,8 asteeseen... argh!

En varmaan olisi kirjoittanut vieläkään, mutta hävetys alkoi hipoa jo kattoa, kun huomasin, että Tiinakin oli saanut aikaiseksi jotain tekstiä. Samainen tyyppi kuitenkin käväisi pyöräyttämässä aivan ihanan pikkupojan Jorvissa sunnuntaipäivänä... Meikäläisen puunkantokiireet taisi tässä kisassa jäädä kakkoseksi...! ;-)

Ilman Tiinan ja Anderesin perheenlisäystä lähipiirin elämä olisikin aika ankeaa. Ikäviä uutisia tuntuu tulevan nyt lähes joka suunnalta.  En avaudu niistä sen enempää, mutta jatkossa ainakin meikäläisen kaikki ylimääräiset roposet löytävät tiensä syöpäjärjestöjen keräyksiin. Toivottavasti joku muukin tekee niin!