Ensimmäinen lomaviikko alkaa olla lopuillaan. Vajaassa viikossakin olemme ehtineet touhuta melkein koko kesän edestä. Sunnuntaina käväisimme Kouvolassa Teemun rippijuhlissa ja yhden kotipäivän (maanantai) jälkeen kurvasimme ukilta ja mummilta lainattu asuntovaunu perässä kohti Turkua. Turussa leiriydyimme Ruissalon leirintäalueelle ja kävimme pikaisesti pyörähtämässä Turun keskustassa. Tiistaina vietimme melkein koko päivän Naantalissa, muumimaassa kuinkas ollakaan. Elmo oli ihan haltioissaan, kun ihan oikeita muumeja käveli kaduilla vastaan. Ja nähtiinpä kaiken kukkuraksi, kuinka Hemuli raahasi Haisulin putkaan! Siitä Elmo onkin jaksanut mainita jo monesti ja monelle... Torstaina ajelimme hyvillä mielin takaisin kotiin, reissu meni nimittäin paremmin kuin hyvin. Elmo on synnynnäinen karavaanari!

Tänään kävimme retkellä Korkeasaaressa. Retkiseuraksi saimme mukaan Maija-mummin. Korkeasaaressa riitti ihmelteltävää ja retken kunniaksi aurinko porotti koko päivän pilvettömältä taivaalta. Jos jotain negatiivista voi tästä päivästä sanoa, olkoon se minun migreenini. Päänsärky vipatuksineen päivineen alkoi jo heti aamusta. Onneksi sain heti lääkkeet alas, joten olo ei äitynyt ihan kamalaksi.

734084.jpg
Elmo ihmetteli karhua melkein näppituntumalla...
Ja olisi tietysti halunnut paijata "kaahua".

Kotona meitä odotteli jälleen uusi projekti: leikkimökin siirto omalle pihalle. Vesa sai houkuteltua kantoavuksi pari rotevaa kaveriaan sekä Ile-ukin, eikä mennyt aikaakaan kun mökki tökötti meidän pihassa. Elmolle ikioma leikkimökki oli tietysti tosi iso juttu.

Kun leikkimökki oli saatu kasaan, oli pihan kastelun vuoro. Siihen puuhaan meidän Elmo osallistuu aina mielellään. Tällä kertaa homma meni ihan farssiksi. Emme viitsineet Vesan kanssa edes kieltää, kun muistelimme itse, miten kivaa veden kanssa pelleily saattoi pienenä(kin) olla. Oheinen kuva kertonee kaiken...

734093.jpg