Tuore perheemme jäsen (parhaillaan kantoliinassa ähistelevä nuori neiti) syntyi kaikista ennakko-odotuksista huolimatta muutaman päivän ennen laskettua aikaa torstaina 13.12. Lucian-päivänä. Lähdimme Vesan kanssa sairaalaan jo yöllä kahden aikaan ja jätimme Elmon ukin ja mummin kanssa kotiin nukkumaan.

Synnytys sujui tosi hienosti ja homma oli helpompi kuin viime kerralla. Tosin olipa vauvakin melkein kilon pienempi (3088 g ja 49 cm)! Seuraavat pari päivää vietin vauvan kanssa sairaalassa ja ihmettelin pientä palleroa, joka nukkui sairaalassa melkein vuorokaudet ympäri. Eilen pääsimme kotiin ja nyt on takana ensimmäinen vuorokausi nelihenkisessä perheessä. Yö oli vähän levoton, mutta se lienee ihan normaalia. Maitobaari on puolentoista vuoden tauon jälkeen taas avattu ja tarjoilu pelaa entiseen malliin.

Ohessa on pari tuoretta kuvaa. Enemmän ja parempia otoksia laitan yleisön pyynnöstä jonnekin netin kätköihin. Viestittelen niistä sitten sähköpostitse myöhemmin. Lahjoimme Vesan kanssa toisiamme tänä vuonna - vauvan lisäksi -  uudella järjestelmäkameralla. Se on osoittautunut huippuostokseksi.

1135567.jpg
"Lucia-neito", s. 13.12.2007 klo 13.08
3088 g, 49 cm

1135570.jpg
Elmo on, ainakin vielä toistaiseksi, suhtautunut pikkusiskoon suojelevasti. Tänäänkin on suukoteltu jo moneen kertaan.

1135569.jpg
Elmo huolehtii, että kaikilla on omat pehmolelut kainalossa. Muumia ei siskolle lainata, mutta Tikru on laitettu vahtimaan vauvan unta.

1135575.jpg
"Voi tätä ihmettä!"