Tiina ja lapset (Sofia ja Anton) suunnistivat eilen meille viettämään "lapsipäivää". Molemmilla perheillä sattui vielä samaan aikaan isien työreissut, joten aikuisseurakin oli paikallaan. Päivä sujui rattoisasti ja vauhdikkaasti lasten ehdoilla. Elmokin saatiin nukkumaan päiväunet, vaikka Sofia viipotti samaan aikaan alakerrassa hereillä. Pienimmät lapset, Ilona ja Anton tietysti nukkuivat aina välillä ulkona vaunuissa. Välipalaksi oli popcorneja ja illalla kävimme vielä retkellä pulkkamäessä. Siellä oli tietysti kaakaota retkieväänä. Ja pitihän meidän kaikkien saada vielä laskiaispullat päivän päätteeksi.

Elmo ja Sofia tulevat edelleen hyvin keskenään toimeen, leikkivät yhdessä yläkerrassa ilman sen suurempia tappeluita. No, yläkerta oli kyllä aika kamalassa kunnossa ja kaksikkoa piti käydä välillä kovistelemassa ihan tosissaan. Vauhtikaksikko kun keksii kaikenlaista kivaa yhdessä. Yleensä epänormaali hiljaisuus on merkki siitä, että jotain omituista on tekeillä. Kaikkein hauskin paikka on tietysti Vesan ja minun makuuhuone, josta löytyy vaikka mitä mielenkiintoista. Viime kerralla Elmo ja Sofia olivat menneet vaatehuoneeseen syömään minun huulirasvaani.... ;-)

Päivä oli täynnä "tykkäämistä". Isommat lapset kävivät aina välillä suukottamassa pienempiä ohimennessään. Ja välillä pussattiin oikein kunnolla... Tässä kuvamateriaalia:

1273192.jpg
Sofia suukottaa Elmoa ruuanlaiton ohessa.

1273193.jpg
Sofia suukottaa "minun Ilona-serkkua"

1273194.jpg
Ja sitten Sofia ja Elmo tykkäävät yhdessä Ilonaa. Anton suihkii konttaamalla niin vauhdikkaasti, ettei poikaa saatu ikuistettua pussauskuviin. Mutta kyllä Antonkin sai oman osansa suukoista...