En valitettavasti ole taaskaan ehtinyt kirjoitella kuulumisia tai mitään muutakaan järjellistä asiaa. No, sitä jälkimmäistä ei tunnut tässä päässä nykyään edes olevan. Olen ollut aika väsynyt ja unohtelen asioita ihan yhtenään. Viime viikolla en muistanut minne olimme menossa, kun olimme matkaalla Ilonan lääkäriin. Bueno!

Unettomat yöt (ja päivät) ovat johtuneet Ilonan hampaista. Tytölle puhkesi molemmat alahampaat viikko sitten yhtä aikaa. Eipä ihme, että olo oli kelju!

Ohessa vähän kuvapäivitystä, kun en taaskaan ehdi kirjoittaa sen enempää. Elmo pitää saada ylös sängystä...

1528179.jpg
Olen käynyt Elmon kanssa kahdestaan jumpassa koko kevään. Tässä on meneillään kevätkauden viimeinen jumppa naamisaisten merkeissä. Elmo oli Tikru - kuten kuvasta näkyy - minä sen sijaan en saanut laittaa peruukkia, kun Elmon mielestä se oli pelottava. Elmo on tykännyt jumpasta todella paljon, poika huhkii kolmen vartin verran yleensä pää hiestä märkänä.


1528170.jpg
Ilona 4 kk...ja ensi viikolla mittarissa on kuukausia jo viisi!

1528171.jpg
Elmo lukee - ilmeisesti vanhempiinsa kiukustuneena - asuntoilmoituksia aamupuurolla.

1528173.jpg
Elmo sai ensimmäisen hauen (isän isolla avustuksella) viime viikonloppuna Ruotsinpyhtäällä. Kalastaminen oli kivaa, mutta kalan perkaaminen mietitytti jälkeenpäin: " Isi otti kalalta pään pois, ei niin saa tehdä.".

1528177.jpg
Ilona on vielä täysimetyksellä, mutta kai sitä pitäisi jossain vaiheessa kiinteitäkin miettiä.
Vesa-isä ajatteli ilmeisesti aloittaa lakulla... ;-)

1528180.jpg
Ja viimeisenä pieni vappukevennys... Meillä vietettiin NAKUVAPPUA!