Elmo on sairastunut johonkin kummalliseen tautiin - vain kuumetta, ei muita oireita. Kuume onkin ollut tosi korkea perjantaista asti. Lauantaiyönä säikähdimme perin pohjin, kun Elmo alkoi krampata kuumeessa puolen yön jälkeen. Minä jäin tänne kotiin panikoimaan, kun Vesa kiidätti Elmon Ile-ukin avustuksella sairaalaan. Siellä todettiin, ettei mitään hälyyttävää ole, veriarvot olivat kaikeksi onneksi ihan kohdallaan. Hurja tauti, kun lääkkeistä huolimatta kuume pääsee nousemaan neljäänkymppiin asti. Ennen kuumekouristusta olin nimittäin jo antanut Elmolle pronaxenia (puoli kahdeksalta illalla 3 ml) ja pamolia (purutabletti 125 mg puoli yhdeksältä). Kramppailun jälkeen annoimme vielä yhden 125 mg supon ennen sairaalaan lähtöä. Lääkärin mielestä tuo oli "hyvä satsi" ja kehoitti jatkamaan lääkkeen antoa kuuden tunnin välein.

Kuumekouristuksen jälkeen Elmo onkin ollut erityistarkkailussa, olemme vahdanneet poikaa kaiket yöt. Onneksi tämä päivä on ollut tähän asti kuumeeton. No, suurimman osan säikähdyksestä aiheutin itse surffailemalla netissä yöllä Elmon sairaalareissun aikana.

Elmon sairastelun keskellä olemme kuitenkin saaneet uuden hienon terassin valmiiksi. Edellisenä viikonloppuna teimme pohjat. Minä sain äitienpäivän kunniaksi naulata ruoteet paikoilleen! Vesa sai eilen - parin päivän ponnistelun jälkeen - terassilaudat ja kaikki porrasaskelmat kohdalleen. Ei hullummin rehkitty! Nyt projektista on enää jäljellä aidan teko.