Nyt näyttää siltä, että minun nettihetkeni vaan lyhentyvät - siinäpä siis syy myös blogin hiljaiselolle! Elmo nimittäin nykyään heräilee päiväunilta, kun saan Ilonan ulos vaunuihin. Damn!

Kesäkuun viikonloput ovat menneet reissatessa. Edellisenä viikonloppuna olimme Rautakorvessa ja nyt pari päivää sitten yövyimme koko sakki Ruotsinpyhtäällä Vesan tädin mökillä. Siellä menossa olivat mukana myös Vesan vanhemmat, Vesan sisko perheineen, Vesan mummi ja Ilpo-setä. Ohessa on pari Ilpon ottamaa kesäistä kuvaa.

1629270.jpg
Ilona hyvällä tuulella, kuinkas muutenkaan!

1629272.jpg
Serkukset Akseli (vas.) ja Elmo

1629273.jpg
Minä ja nauravainen puolivuotias Ilona-vauva

Päivät hurahtavat edelleen kamalalla vauhdilla. Tekemistä tuntuu olevan jatkuvasti yhä enemmän ja enemmän. Sisällä pyykinpesu, siivoaminen ja ruuanlaitto ei lopu ikinä ja ulkona olisi myös vaikka mitä puuhattavaa. Tätä se omakotitaloasuminen sitten kai on... No, nuo sisähommat kyllä kaatuvat niskaan, vaikka asunto olisi mikä mallinen tahansa.

Uusi asuinympäristö on poikinut vuoden aikana myös paljon uusia ystäviä. Alueella asuu paljon lapsiperheitä ja melkein joka talossa häärii joku aikuinen päivisin kotona. Ja sepä on pienen lasten äitien pelastus... Aamupäivisin ulkoilemme yhdessä ja vaihdamme lennossa pihasta toiseen leikkimään. Lasten leikkiessä me äidit olemme saaneet keskustella mistä vaan maan ja taivaan välillä. Ihanaa terapiaa ja kaiken lisäksi ilmaista! Tänään alkavat myös syventävät terapiaopinnot; lapset jätetään isien hoiviin, autonnokka käännetään kohti Kytäjää, jossa lämmitetään sauna ja viritetään taas monta mielenkiintoista keskustelua. Odotan jo innolla!