Eilen oli taas neuvolapäivä. Elmo kasvaa tasaiseen tahtiinsa, nyt mitat olivat 9310 g ja 73,5 cm. Mittauksien ohessa Elmo repi julisteita neuvolan seinältä ja riehui tavanomaiseen tapaansa hoitopöydällä. Aktiivinen kaveri!

Blogeissa on kiertänyt jo pidemmän aikaa omituisuuksia-haaste, joka nyt näemmä tavoitti myös minut. Minut hommaan haastoi Me, myself and myms. Haaste menee näin: Paljastan omassa blogissani viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Sannan outoja juttuja:

1. Päiväpeitto-omituisuus
En jätä koskaan sänkyä petaamatta. Sen lisäksi peitto pitää kääriä joka ilta samalla tavalla, josta se seuraavana aamuna käännetään taas tutun kaavan mukaan sängyn peitoksi. Käytännöllistä ja kätevää.

2. Margariini ym.-omituisuus
En ole koskaan, siis KOSKAAN, laittanut leivän päälle margariinia tai  mitään muutakaan levitettä. Itseasiassa en laita leivän päälle mitään muuta kuin oman ylähuuleni....  Tosi kummallista!

3. Suihku-omituisuus
Rakastan kuumassa suihkussa köllöttelyä. Jo pienenä tyttönä vanhemmilta oli mennä mennä hermot, kun valelin itseäni tuntikausia kuuman suihkun alla. Nyt hermot menee Vesalta, joka jää lähes tulkoon aina ilman lämmintä vettä.

4. Kilpailu-omituisuus
Kävelen ja pyöräilen autojen kanssa kilpaa. Asetan mielessäni maaliviivoja, joille minun pitää ehtiä ennen tiettyä autoa tai pyöräilijää. Lisäksi kävelen kilpaa muiden kävelijöiden kanssa.

5. Pyykki-omituisuus
Ripustan pyykit aina tietyn kaavan mukaan. Ahdistun, jos Vesa on laittanut pyykit narulle, koska ne ovat silloin siellä mielestäni ihan väärässä järjestyksessä. Yritän kovasti päästä tästä omituisuudesta eroon, koska  en jaksa hoitaa pyykkirumbaa yksikseni!

Lisääkin olisi tarjolla, mutten viitsi niitä ihan kaikille paljastaa. Haastan omituisuuksien paljasteluun Tiinan, Jussin, Tuulian sekä Inkan. Käyn vielä heittämässä haasteet kaikkien kommenttikenttiin...

ps. Kävin lueskelemassa muiden bloggaajien omituisia tapoja. Tarkemmin niitä syynättyäni, omituisuudet muuttuivatkin pikku hiljaa tavanomaisuuksiksi. Melkein kaikki ripustavat pyykkinsä jotenkin kummallisesti tai syövät mandariinista ensimmäisenä "nahan" ja jättävät hedelmälihan viimeiseksi.... Hei hyvät bloggaajat (minä mukaan lukien), nyt etsitään OMITUISUUKSIA!