Olimme tänään Vesan kanssa tsekkaamassa vielä yhtä mahdollista talopakettia. Siellä kesken kaiken aloin ihmetellä, kun näkökenttä kaventui kummallisesti. Tuttu paniikintunne iski kun tajusin, että migreenihän se sieltä on tulossa. Nappasin heti lääkkeen (ihan vaan tavallisen buranan) ja kotona lisää. Nopeista liikkeistä huolimatta kohtauksesta kehkeytyi tavallista rajumpi. Näköhäiriö tuli niin voimakkaana, että kadotin näkökentän melkein kokonaan ja päänsärky meinasi räjäyttää tajunnan. Hoidapa siinä sitten vauvaa ohessa... Onneksi jalkapuoli-Vesa oli urhoollinen babysitteri. Vaipat olivat vaihtuneet yhdelläkin jalalla seisten ja Elmo oli kuskattu jopa ulos nukkumaan. Vastuullisen lapsenhoitotuokion jälkeen Vesku kuitenkin varoitteli minua ja totesi, ettei meidän talous taida kestää kahta jalkapuolta. Minä en siis saa teloa itseäni. En kuulemma suksilla enkä ilman!

Olen nimittäin taas hurahtanut hiihtoon. Kävin eilen ja toissapäivänä vetäisemässä nopeat, mutta sitäkin tehokkaammat hiihtolenkit. Samalla tuli taas todistettua, ettei koira pääse karvoistaan. Kun isken monot ja sukset jalkaan, saan valitettavasti myös numerolapun rintaan. Ladulla siis pitää saada kaikki kiinni ja hiihtää sen jälkeen karkuun! Ja vähän jälkeen viiden hiihdetyn kilometrin tulee noutaja maitohappojen muodossa. Onneksi se kunto nousee tälläkin tavalla ja kohta jaksan hiihtää samalla vauhdilla jo kymmenen kilometriä. Käytänpähän ainakin aikani tehokkaasti...  ;-)

Olin tänään aamulla Elmon kanssa pitkästä aikaa vauvauinnissa (Vesa ei tietenkään jalkansa kanssa pääse mukaan). Taukoa ehti kertyä melkein kuukauden päivät. Elmosta oli kehkeytynyt tauon aikana iso poika ja saatiin heti ottaa ohjelmistoon uudet sukellukset. Nämä sukellukset eivät kuulemma ole enää mitään vauvojen juttuja eli kannusukelluksia, vaan nyt pinnan alle mennään pelkästä kehoituksesta "Elmo, nyt sukelletaan". Elmosta on kuitenkin kaikkein kivointa hyppiminen. Siinä sitä saa äidin käsivarretkin samalla kyytiä!

ps. Taloprojekti etenee vauhdilla. Ensi viikolla on vuorossa talopaketin valinta!