Nykyään päivän ainut rauhallinen hetki on juuri nyt; lapset odottelevat unta omissa sängyissään, Vesa ja minä löhöilemme yläkerran sohvalla, näpyttelemme koneita ja vilkuilemme samalla uutisia ja urheilua. Välillä toinen lapsista huhuilee jotain, Elmo käy vessassa tai Ilonalla on ikävä vanhempia.

Tänä viikonloppuna saimme olla mukana ihanissa ristisäisissä. Vauva oli aivan ihastuttava ja vanhemmat ylsivät miltei samaan. Koko ristiäistapahtuma oli mainio, musiikki oli huippuluokkaa, tunnelma välitön ja tunteikas.

Ristiäisten jälkeen suuntasimme Espooseen yökylään. Elmo oli odottanut Sofian seuraa kuin kuuta nousevaa ja meno oli sen mukaista. Iltaohjelmassa oli pizzansyöntiä ja riehumista erilaisissa muodoissa. Lopulta saimme lapset tainnutettua yöunille ja aikuistan illanvietto saattoi alkaa. Nykyään siihen taitaa poikkeuksetta kuulua hyvää seuraa, syömistä ja sopivassa määrin juomista.

Aamulla lapsikatras oli täysvahvuudessa klo 7.00. Kiva, kiva... ja hyvää syntymäpäivää. Synttäriaamu alkoi luvaavasti vuodesohvan romahduksella ja lasten kirkkailla kailotuksilla. Ylös vaan ja leikkimään!

Aamupäivällä ulkoilimme Kauniaisten kauniissa maisemissa. Napakelkka ja pulkkamäki olivat sekä aikuisten että lasten mielestä tosi jees.

 

 

 

Iltapäivällä käännsimme auton kohti Hyvinkäätä ja palasimme kotiin. Elmo kärtti minua vielä hiihtolenkille ja niinpä vedin pojan kanssa sukset jalkaan. Hiihtelimme kaikessa rauhassa peräti tunnin verran ja kotona pääsimme sopivasti suoraan lämpimään saunaan.

Ihana viikonloppu! Näitä lisää...