Kesäloma on alkanut aika vauhdikkaissa merkeissä. Viime viikolla teimme kolmen päivän mittaisen asuntovaunuretken Ähtärin eläinpuistoon. Reissu oli oikein onnistunut, vaikka ahdasta välillä olikin. Sopu antaa kummasti tilaa... Onneksi sattui myös mukava sää, sateella vaunussa olisi ollut varmasti vähän kireämpi tunnelma. Elmo oli jo rutinoitunut karavaanari, mutta Ilonastakin näyttää kehkeytyvän sellainen. Tyttö ryömi tyytyväisenä asuntovaunun lattialla ja elämä oli muutenkin mallillaan. Ainoastaan autossa matkustaminen ei Ilonalle oikein maistu.

1751107.jpg
Ilona on tosi tyytyväinen tyttö.

1751106.jpg
Eläinpuisto oli kiva ja mielenkiintoinen. Reitti oli aika pitkä pienille lapsille, mutta puiston omat kärryt olivat tosi hyvä idea. Elmo istui melkein koko reitin kärryssä ja ponnahteli sieltä eläimiä katsomaan.

1751105.jpg
EVVK - Ilonaa ei sitten eläimet olisi voineet vähämpää kiinnostaa. No, eipä sitten kiinnostanut tuo nukkuminenkaan, yllätys, yllätys!

1751111.jpg
Minä haaveilin turhaan tuosta asennosta auringossa... ;-)

1751109.jpg
Tässä laskee tänään kolmevuotta täyttävä Elmo.

Elmon synttärit pidettiin jo etukäteen viikonloppuna. Perjantaina juhlittiin kavereiden kesken ja lauantaina oli sukulaisten vuoro. Synttäreillä oli mukavaa molempina päivinä ja Elmo on todella mielissään kaikista hienoista lahjoista. Elmo sai mm. Rölli-tietokoneen, saippuakuplakoneen, legoja, mailat ja maalin, autoradan ja paljon kaikkea muuta mukavaa. Kiitos vielä kaikille synttärivieraille!

Synttäreiden jatkeeksi suuntasimme vielä sunnuntaina Lintsille hurvittelemaan. Elmo pyöri laitteissa innoissaan ja uskaltauduinpa minäkin "Kieputtimeen" Vesan kanssa. Elmosta oli tosi jännää katsoa Jussi-enon, Minnin ja Ilonan kanssa vanhempien huvittelua. Ja ihan vähän taisi pelottaakin... Mutta niinhän siinä aina käy, että itku pääsee pitkästä ilosta. Tällä kertaa minulta, sillä jo Lintsillä alkoi olo huonontua ja kotimatkalla tajusin kärsiväni migreenistä. Loppuilta menikin sitten päänsäryn kourissa. Nyt taitaa olla aika vetää vähän henkeä ja rauhoittua taas ihan tavalliseen arkeen. Mukavaa kesää kaikille!