On se vaan hyvä! Bon Jovi nimittäin... Saimme Vesan kanssa viime syksynä varattua liput heti, kun ne myyntiin tulivat ja nyt siis olimme kuuntelemassa maanantaina konserttia stadikalla. Ennen konserttia kävimme syömässä ja kilistelimme vähän kuohuvaa ensimmäisen yhteisen vapaaillan kunniaksi. Elmo oli yökylässä ukilla ja mummilla. Ilona taasen odotteli meitä yöksi kotiin Maija-mummin kanssa täällä kotona. Ihanan illan kruunasi se, että molempien lasten kanssa oli hoidossa mennyt paremmin kuin hyvin. Ilona oli tapansa mukaan syönyt hyvin ja nukahti kuulemma yöunille kuin unelma.

Tässä minun mielestäni konsertin helmet:
Bon Jovi - Livin' On A Prayer Live (Crush Tour 2000)
Bon Jovi - It's My Life Live (Crush Tour 2000)

Tänään käväisimme lasten kanssa Villen viidakossa. Sain aika hyvää palvelua, kun aamulla puhelin pirahti ja meitä pyydettiin mukaan leikkimään. Kaupan päälle saimme kyydit ja lisäkädet lastenhoitoon. Kukapa tuosta kieltäytyisi! Elmo huhki pari tuntia pää hiestä märkänä ja Ilona otti kaikessa hälinässä kymmenen minuutin tirsat. Nyt molemmat makaavat kanttu vei päiväunilla! Kaiken hauskan lisäksi tapasin viidakossa vanhan ystäväni, joka tulee vielä tänään meille lastensa kera leikkimään. Huippua!

Sanzibaari vetäytyy monien muiden lisäksi juhannustauolle. Hyvää yötöntä yötä! Älkää riehuko vesillä, kuivalla maalla on turvallisempaa...