Menneen viikonlopun kuulumisia voit lukea  myös Tiinan blogista. Kävin meidän kameran kuvia läpi ja totesin, että melkein samat otokset olivat myös siinä kamerassa. En siis lisäile niitä tänne toistoksi. Harmi, ettei siitä kumollaan olevasta postilaatikosta taida olla kuvaa kenenkään kamerassa... ;-)

Viikonloppu oli kiva ja vauhdikas. Harmi, ettei nykyään kellään oikein ole aikaa oleskella yhdessä montaa päivää putkeen. Koko ajan juostaan, eikä kukaan ehdi pysähtyä edes hetkeksi. Aina on kiire jonnekin, töihin, kouluun, kerhoon, kotiin, kauppaan tai jonnekin muualle. Minusta ainakin oli mukavaa, että lapset saivat kerrankin leikkiä kunnolla, ei ollut kiire. Välillä tietysti jouduimme Tiinan kanssa "vähän" korottamaan ääntä, mutta mitään suuria katastrofeja lapset eivät tällä kertaa saaneet aikaan. Viimeksihän Elmo ja Sofia tekivät yläkerran pomppulinnasta vesiversion...

Keksimme myös hauskaa puuhaa lauantai-iltana, kun seinät alkoivat kaatua Tiinan ja minun niskaan (Vesa oli raksatalkoissa). Nakkasimme Elmon ja Sofian minun pyöräni jatkoksi kärryyn ja Ilonan samaisen pyörän kyytiin turvaistuimeen. Tiina ajeli Vesan pyörällä Anton kyyditettävänä. Naapurista saimme  - pyöräkärryn lisäksi - pari kypärää lainaksi. Ja sitten vaan matkaan. Kärryn vetäminen olikin yllättävän kevyttä. Olin kuvitellut, että vedän perässä kivirekeä, kun kaksi painavinta lasta on kärryssä... Minä sain kaupungilla useita osaaottavia katseita, mutta nostin päätä vaan ylpeästi pystyyn. Aika upea kuorma oli kyyditettävänä! Teimme pitkän pyörälenkin ja käväisimme leikkipuistossa kiipeilemässä ja laskemassa liukumäkeä. Elmosta ja Sofiasta oli tosi hauskaa, kun äiditkin osallistuivat kerrankin kunnolla kiipeilyyn. No, oli se minustakin hauskaa! Lenkin jälkeen kotona odotti Vesan lämmittämä sauna.

1948912.jpg
Vesa sai lapsikatraan saunomisen jälkeen kuvauskuntoon, vas. Anton (1v 4kk), Ilona (9 kk), Elmo (3v 2kk) ja Sofia (3v 7kk). Vesa on saanut  - ja ihan syystä - "vuoden mukavin leikkisetä" -tittelin. Vesa jaksaa hauskuuttaa lapsia ja lukea satuja loputtomiin. Jostain kumman syystä lapset myös tottelevat Vesaa paremmin kuin meitä muita aikuisia.

Elmo on parhaillaan kerhossa, Ilona nukkuu ulkona terassilla. Iltsu on ollut viikonlopun jäljiltä (?) todella kiukkuinen, jatkuvasti kiinni minun lahkeessani ja pyrkii syliin. Ruoka ei maistu ja kaikki harmittaa, sylissäkään ei voi olla paikoillaan. Epäilen taas niitä hampaita, kun korvat käytiin tsekkaamassa jo perjantaina.