Kävimme Elmon kanssa perjantaina lääkärissä tarkistuttamassa korvat. Oli helpottavaa kuulla, että pöpö on näillä näkymin nujerrettu. Elmo sai siis terveen pojan paperit!

343049.jpg
Ihanaa, kun tuli taas talvi!

Minäkin toivuin super-nopeasti hammasleikkauksesta. Lääkäri tosin poisti vain toisen hankalista hampaista, joten edessäni on vielä yksi nykimis- ja nyhtämisoperaatio... Särkylääkkeitä en juurikaan tarvinnut, paitsi koko viikon jäytäneeseen päänsärkyyn, joka huipentui keskiviikkona migreenikohtaukseen. Onneksi sain napattua tällä kertaa lääkettä nopeasti, eikä päänsärky päässyt kovin pahaksi. Päänsärkyyn taitaa olla syynä kipeytyneet hartiat ja työstressi. Onneksi tämä viikonloppu on ollut ihanan rauhallinen. Perjantai kului Elmon kanssa oleillessa ja eilen vietimme koko päivän Sofian ja Tiinan kanssa.

Sofia ja Elmo - kuten olen jo moneen kertaa aiemminkin todennut - ovat kyllä aikamoinen parivaljakko. Heti aamupäivällä tavatessaan molemmat halasivat ja Elmo moiskautti suukon suoraan Sofian suulle. Ja siitä innostuneena Sofia huusi: "Mera!". Sofia ja Elmo tarjosivat päivän mittaan monta hauskaa hetkeä ja illalla olikin posket ja vatsa kipeänä nauramisesta. Illan viimeiset hihitykset saatiin, kun Sofia ei halunnutkaan lähteä kotimatkalle, vaan kömpi Elmon sänkyyn ja pujahti peiton alle.

Taloprojekti etenee huimasti. Lauantaina meillä oli pienimuotoiset talkoot, kun kipsilevyt pidi roudata yläkertaan. Väliseinien rungot ovat jo pystyssä odottamassa levytystä ja villoja. Autotalliin saatiin ovi alkuviikosta ja kaukolämpökin on kytketty - ainakin melkein. Kaukolämpökojeessa oli kai jotain säätöjä tekemättä, joten tyypit tulevat ensi viikolla uudestaan. Tilanne on muutenkin aika hyvä; maalit on toimitettu, kaakelit tilattu ja parkettikin päätetty. Nyt siis vaan levyä seinään ja päästään tekemään valmista pintaa. Kaamea sisustus- ja muuttokuume kohoaa...

343050.jpg
Tein Elmolle "rakennusjätteistä" liukumäen pihalle.